Klub přátel dobrého vína

Klub přátel dobrého vína

Podmínky pro získání členství v KPDV

Zákazník (výhradně fyzická osoba), který jednorázově nakoupí vína nad 2.000 Kč s DPH se může stát členem a získat tak členství s registrací na jméno. Registraci lze provést v našich vinotékách v Praze a na Dobříši nebo přes internet na našich stránkách. Členská karta je přenosná v rámci rodiny.

Rozsah slev

Nový člen získá základní klubovou slevu 5 %. Sleva platí na vinařské produkty a doplňkový vinařský sortiment z nabídkového portfolia společnosti LIKOR, s.r.o. Na uplatnění slevy je nutno předložit členskou kartu. Sleva neplatí na služby společnosti LIKOR, s.r.o. jako jsou ochutnávky, přednášky apod. Člen má možnost využívat speciálních akcí na vybrané produkty. Speciální slevy a členská sleva se u těchto akcí nesčítají.

Při nákupu nad 30.000 Kč s DPH za rok – sleva 10 % pro následující rok.

Při nákupu nad 40.000 Kč s DPH za rok – sleva 15 % pro následující rok.

Podmínka zachování členství

Udržovací odběr člena
sleva 5 % - min. 5.000 Kč s DPH za rok
sleva 10 % - min. 10.000 Kč s DPH za rok
sleva 15 % min. 15.000 Kč s DPH za rok

E-shop

Členové mají možnost nakupovat vína na našem e-shopu www.portske.cz, kde mohou sledovat aktuální stav výše nákupů za dané období. Na e-shopu se jim zobrazují již jejich nastavené klubové ceny. Při jednorázovém nákupu nad 5.000 Kč s DPH je doprava zdarma.

Akční speciální slevy

Při akčních speciálních slevách vyšších jak 30 % při platbě kartou je sleva ponížena o 3 %. Při odběru akčního zboží přes Messenger je účtována doprava a dobírka podle ceníku přepravce. Ceník naleznete na www.messenger.cz.

Ochrana osobních údajů členů Klubu přátel dobrého vína

Zákazník obdržením karty a dobrovolnou registrací v informačním systému společnosti LIKOR, s.r.o. souhlasí s tím, že společnost LIKOR, s.r.o. bude jako správce zpracovávat v souladu se zákonem č.101/200 Sb. O ochraně osobních údajů, osobní údaje zaregistrovaného člena, a to za účelem nabízení obchodu nebo služeb z podmínek KPDV. LIKOR, s.r.o. prohlašuje, že registrované údaje nebudou bez souhlasu člena zveřejněny ani poskytnuty třetí osobě. Člen klubu je povinen aktualizovat kontaktní údaje na svou osobu.